Deel uw ervaring!

23 berichten op 5 pagina's
Anne-Marie Dijcks
07-05-20 10:42:41
Bij Barend terechtgekomen met nekpijn. Op verschillende manieren aangepakt en al snel verbetering.
Na diverse behandeling ging dat goed, maar kreeg toen last van mijn arm.
Ook dit pakte hij meteen goed op.
Hij neemt de tijd voor je en pakt het probleem op verschillende manieren aan. Met succes. Ikzelf ben nu pijnvrij en heb geen behandeling meer nodig.
Dus bedankt Barend
Ingeborg van Hardeveld
26-02-20 09:30:53
Voor knieklachten bij Barend gekomen.
Hij kwam er meteen achter dat er iets met mijn handen was. Hier had ik al 45 jaar pijnklachten aan met functiebeperking. De muizen waren dik en anders van kleur. Hier is in het verleden veel aan gedokterd maar ik was al jaren op het punt aangekomen dat ik er mee moest leven.
Tot mijn stomme verbazing en enorme vreugde zijn mijn handen na een aantal behandelingen weer als nieuw.
Ook mijn knieklachten zijn verdwenen.
Barend is voor mij DE Behandelaar en ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.
Anita Vellema
14-02-20 12:02:08
Barend is een rustig, zelfverzekerd en deskundig. Hij neemt de tijd voor je en pakt het probleem op verschillende manieren aan. Met succes. Ikzelf ben nu pijnvrij en heb meer energie. Een soort van gereset ! Ik kan hem aanbevelen !
Erik Doodeman
10-01-20 17:18:45
Twee jaar last van mijn knie en allerlei behandelingen verder. Inmiddels 4 weken geleden bij Barend op behandeling geweest. Al na de eerste behandeling kon ik die week twee keer pijnvrij hardlopen. Inmiddels 'durf' ik weer te denken aan een lang gekoesterde droom om ooit een halve marethon te lopen. Wordt nog wel ff trainen hoor :-) Super blij mee! Je moet het verschil dat het verschil maakt maar weten te vinden!
Marcel Marcel
16-09-19 13:18:29
In verband met steeds toenemende last van mijn rug en nadat ik diverse behandelmethodes had doorlopen ben ik via via bij Barend terecht gekomen. Barend is een echte professional met kennis en kunde en weet de juiste behandelmethode toe te passen die effect heeft. Na jaren lang last te hebben gehad van mijn rug ben ik nu pijnvrij.
Tonen: 5  10   20


 
 
 
E-mailen
Bellen