Deel uw ervaring!

23 berichten op 3 pagina's
Monique Renooij
09-03-19 17:24:10
In januari 2019 kwam ik bij barend met rug en schouderklachten, na de eerste behandeling merkte ik al veel verschil.
Na jaren lang bij de fysio te zijn geweest was ik benieuwd of hij ook wat voor mijn knie kno betekenen, na de eerste behandeling werd de pijn al een stuk minder.
Ik ga nu vanwege mijn werk elke 4 tot 5 weken heen om mijn lichaam soepel te houden, mijn knie is na genoeg pijn vrij en mocht het pijn doen na inspanning dan hersteld het zichzelf weer wat het eerst niet deed.
Ik ben van mijn klachten af en door het bij te blijven houden, kan ik weer fijn mijn werk doen en dingen weer oppakken die ik eerst niet meer durfte.
Ik ben blij met de behandelingen.
Lia De Droog
08-03-19 14:46:05
Na jaren van therapeuten ,dokters,injecties,kwam ik bij Barend terecht.Ik had er inmiddels vrede mee dat ik last had van rug en benen.Ik zocht naar iemand die mijn lijf af en toe los kon masseren.En vond in Barend iemand die naar mij luisterde en met oplossingen kwam .Mijn bekken recht gezet waardoor mijn lichaam nagenoeg pijnvrij is.Ik ben dankbaar voor de prettige manier van benaderen. Lia
Ger Rekveld
19-02-19 09:22:43
Barend heeft mij heel goed behandeld, hij volg de symptomen van de pijn en gaat daarmee aan de slag, na een paar behandelingen had ik al veel minder pijn, en kon ik al veel meer, een echte aanrader.
Tonen: 5  10   20


 
 
 
E-mailen
Bellen